Kezdőlap
Diszkalkulia terápia PDF Nyomtatás E-mail

Koruseczné G. Annamária, gyógypedagógus terapeuta vagyok. 2010-ben szereztem tanulásban akadályozottak szakos tanár és terapeutai diplomát, majd 2022-ben mester minősítést terápiás szakirányon. 2017-ben tanultam a diszkalkulia korszerű terápiáját Szabó Ottiliától. Azóta több tanulóval is szép eredményeket tudtam elérni. Olyan gyerekeknek szeretnék segíteni, akiknek súlyos és tartós problémát jelent a számolás. 

Jellemzően: 

  • számfogalma elmarad az életkor alapján elvárttól,
  • nehezen ismeri fel a mennyiségeket,
  • ujjaival egyesével számol,
  • nehézséget jelent számára az összeadás,
    kivonás,
    bontás, pótlás, szorzás,
    osztás, illetve a szöveges feladatok értelmezése. 

Célom, hogy olyan eszközrendszert és új stratégiát tanítsak a gyermeknek, mellyel csökken a matematikától való szorongása, emellett sikerélményt nyújt, megismeri az erősségeit és a feladatmegoldása is javul.

Gyógypedagógusként munkám része a komplex fejlesztés, melynek egyik alapja az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon tanult Sindelar-Zsoldos program. A komplex képességfejlesztő program hatékonyan segíti a neurogén tanulási- és magatartási zavarok kialakulásának esélyét, azok kezelését kiegészítve saját tapasztalatokkal és gazdag eszközkészlettel.

Amennyiben úgy érzi, gyermekének gondot jelent a differenciálás, orientáció, emlékezet, vagy gondolkodása, figyeleme akadozik; kérem, keressen bizalommal! 

A diszkalkulia terápiát vezeti: Koruseczné G. Annamária gyógypedagógus terapeuta (06 30 835-3994)

 
< Előző   Következő >

Bejelentkeznél?

Órarendünk részletesen tartalmazza a foglalkozások időpontját, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges az adott foglalkozás vezetőjénél telefonon vagy levélben a Kapcsolat menüponton keresztül!