Személyiségelemzés PDF Nyomtatás E-mail
Foglalkozások
Személyiségelemzés az asztrológia segítségével


 A karma szó jelentése: tett, cselekedet. Amit a múltban elkövettünk, annak hatását a jelenben érezzük. A karma asztrológia mélyebb összefüggéseket keres: előző életeinkben szerzett tapasztalatainkat, tulajdonságainkat felhasználva mostani életünknek mik a feladatai?

Óvó-és tanítónői végzettségem asztrológusként is meghatározó számomra: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítek megoldást keresni: miként működtethetjük szabad akaratunkat, hogyan élhetünk kiegyensúlyozott életet?

A gyerekek csodálatos egyéniségek. Nagyon nagy szeretet és elfogadás segítheti őket személyiségük harmonikus kibontakoztatásában. Ha a szülő tudatos, könnyebben elfogadja gyermekének ezt vagy azt a tulajdonságát, mely esetleg nagyon is távol áll tőle. Én asztrológusként a megértéshez tudok hozzájárulni: egy útmutatót adok gyermekéhez, egy személyiség-elemzést. Feltérképezem, milyen adottságokkal, képességekkel jött e földi inkarnációba és melyeket szeretné valóban megélni. Milyen előző életbeli emlékek segítik vagy gátolják a boldog élet megvalósításában?

A kapcsolati horoszkóp, azaz a szinasztria tudományát hívom segítségül, amikor két vagy több személy születési képletének összehasonlításával kutatom a megegyező személyiségjegyeket. Ezáltal könnyebben látható, milyen hatást gyakorolnak egymás életére, milyen karmikus erők működnek közöttük. Akár egy egész család kapcsolatrendszerét fel lehet így göngyölíteni. Mi az, amit egymástól tanulhatnak, hol vannak a konfliktus forrásai, és ezeket miként lehet megoldani?

Kinek ajánlom?

  • Aki szeretné gyermekét jobban megismerni és ezzel támogatni a gyermek személyiségének fejlődését
  • Aki arra vágyik, hogy gyermeke önmaga lehessen, és azon az úton tudjon járni, amit a sors kijelölt neki

Hogyan is zajlik egy elemzési folyamat?
Legelőször telefonon vagy e-mail-en keresztül adatot kell egyeztetnünk. Amennyiben csak megközelítőleg ismeri valaki a születési óráját és percét, akkor a pontosításhoz kérdéseket kell feltennem. Az adatok ismeretében elemzem a horoszkópot, mely valójában egy személyes térkép. Úgy hiszem, ezt a munkát csak lelkiismeretesen szabad végezni, így egy képletfejtés akár 6-8 órát is igénybe vesz. A számmisztika és a kronobiológiai pszichogenetika segítségét is felhasználom, hogy még teljesebb képet kapjak.
Ezután egy személyes beszélgetés keretében mesélek az általam látottakról. Igazán így lesz kerek egész az elemzés: a találkozásunkkor kialakuló párbeszédben önmagáról kaphat teljes képet a hozzám forduló. Én csak lefordítom a horoszkóp jeleit, és segítségükkel megmutatom, mik azok az életterületek, melyek sikeresek, hol kell egy kis segítség a továbblépéshez, milyen „régről” hozott képességeket tud felhasználni jelenlegi életében. Én nem jósolok és a döntés felelősségét sem vállalom át, viszont e beszélgetés alatt segítek megvilágítani az utat, mely a tudatos és jobb élethez vezet.
 
Ha valakit nem érdekel ennyire mélyen a horoszkópja, illetve ha csak egy-egy életterülettel például anyaság/apaság, nőiesség/férfiasság, társas kapcsolatok, munkával kapcsolatos kérdések foglalkoztatják, egyórás találkozó keretében annak elemzésére is van lehetőség.

A kapcsolati horoszkóp (szinasztria) elemzésénél, ha párkapcsolati kérdésekre keressük a választ, alapvető etikai szabály, hogy az elemzéshez mindkét fél beleegyezése szükséges. Amennyiben szülő-gyerek viszonyát elemzem, ahhoz elég a szülő jóváhagyása. A szinasztriai elemzés során a kapcsolat minden szereplőjének el kell készítenem születési képletét, majd ezt követi egy nagyon részletes, több módszert felhasználó elemzőmunka.

Díjak:

  • Születési horoszkóp elemzése +  a személyes találkozó: 10.000 Ft.
  • Gyermek képletének elemzése: 6.000 Ft.
  • Egy-egy témát, életterületet érintő 1 órás találkozó: 3.000 Ft.
  • Szinasztria: személyenként 10.000 Ft (gyermek esetén 6.000 Ft) a születési képlet elemzése + az összehasonlító elemzés 10.000 Ft.

Foglalkozásvezető: Felkai Tímea karma asztrológus (06 30 483 1652)

 
< Előző   Következő >

Bejelentkeznél?

Órarendünk részletesen tartalmazza a foglalkozások időpontját, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges az adott foglalkozás vezetőjénél telefonon vagy levélben a Kapcsolat menüponton keresztül!