Kezdőlap
Fejlesztő kreatív gyermektánc PDF Nyomtatás E-mail
Foglalkozások
Helikopter gyereknap 2012

Kreatív gyermektánc és fejlesztő játék (4-8 éveseknek)

A heti egyszeri foglalkozáson a gyerekek elsajátítják a mozgáskoordináció alapjait, a zenére történő táncos mozdulatokkal fejlesztik ritmusérzéküket (klasszikus balett és moderntánc alapok). A táncórák segítik a csoportba való beilleszkedés képességét: a gyerekek megtanulnak magukra és egymásra is figyelni, együtt végezni az egyszerű, majd a bonyolultabb, diagonálban végzett gyakorlatsorokat, illetve a betanított táncot. Az óra utolsó pár percét a szabadtánc és a szerepjáték tölti ki. Ezáltal is fejlődik a gyermek kommunikációs készsége, képessége, kreativitása. A tanév során két színpadi táncos bemutatóval kedveskedünk a szülőknek. 

 

 

 

 

A táncos foglalkozás célja elsősorban nem az, hogy leendő profi táncosokat képezzünk, hanem az, hogy hozzájáruljunk a gyermek harmonikus fejlődéséhez, testtudatosságához.

Foglalkozások időpontjai:

  • kedden 18:00 - 18:50 között 
    (előzetes telefonos bejelentkezés szükséges)

Díja:

  • 1000 Ft / alkalom / minimum létszám 3 fő esetén (az első próbaóra ingyenes)

Faragó Rita - római La Sapienza Egyetem előadóművész-táncművész szak, Magyar Táncművészeti Főiskola, okleveles gerinctorna oktató, okj fitness instruktor (06 30 509 8748)

 
< Előző   Következő >

Bejelentkeznél?

Az első alkalommal nálunk minden csoportos, nem terápiás célú foglalkozáson ingyenes a részvétel, tudtad?

Órarendünk részletesen tartalmazza a foglalkozások időpontját, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges az adott foglalkozás vezetőjénél telefonon vagy levélben a Kapcsolat menüponton keresztül!