Ovis fejlesztő gyermektánc PDF Nyomtatás E-mail
Foglalkozások
Helikopter gyereknap 2012

Ovis fejlesztő gyermektánc (4-8 éveseknek) 

A heti egyszeri foglalkozáson a gyerekek elsajátítják a mozgáskoordináció alapjait, a zenére történő táncos mozdulatokkal fejlesztik ritmusérzéküket (klasszikus balett és moderntánc alapok). A táncórák segítik a csoportba való beilleszkedés képességét: a gyerekek megtanulnak magukra és egymásra is figyelni, együtt végezni az egyszerű, majd a bonyolultabb, diagonálban végzett gyakorlatsorokat, illetve a betanított táncot. Az óra utolsó pár percét a szabadtánc és a szerepjáték tölti ki. Ezáltal is fejlődik a gyermek kommunikációs készsége, képessége, kreativitása. A tanév során két színpadi táncos bemutatóval kedveskedünk a szülőknek. 

 

A táncos foglalkozás célja elsősorban nem az, hogy leendő profi táncosokat képezzünk, hanem az, hogy hozzájáruljunk a gyermek harmonikus fejlődéséhez, testtudatosságához.
Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Faragó Rita - római La Sapienza Egyetem előadóművész-táncművész szak, Magyar Táncművészeti Főiskola, okleveles gerinctorna oktató, okj fitness instruktor (06 30 509 8748)

 
< Előző   Következő >

Bejelentkeznél?

Órarendünk részletesen tartalmazza a foglalkozások időpontját, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges az adott foglalkozás vezetőjénél telefonon vagy levélben a Kapcsolat menüponton keresztül!